Úvod Novinky Ohlédnutí za první polovinou realizace projektu „Další vzdělávání pedagogických pracovníků v technické oblasti“

Ohlédnutí za první polovinou realizace projektu „Další vzdělávání pedagogických pracovníků v technické oblasti“

Informace o úspěšném průběhu realizace projektu „Další vzdělávání pedagogických pracovníků v technické oblasti“ a plán kurzů na další období.
Ohlédnutí za první polovinou realizace projektu „Další vzdělávání pedagogických pracovníků v technické oblasti“

Kurz v rámci projektu

V lednu 2009 zahájila Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101 realizaci projektu „Další vzdělávání pedagogických pracovníků v technické oblasti“, který je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky v celkovém objemu přes 4 mil. Kč. Cílem tohoto projektu je zlepšení nabídky dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků Královéhradeckého kraje v technické oblasti s využitím ICT a nových technologií. V rámci projektu také vznikl tento internetový portál s názvem Centrum odborného vzdělávání v elektrotechnice a ICT na adrese http://www.odborne vzdelavani.cz, který zastřešuje aktivity školy v této oblasti.

Více o projektu...

Do současné doby, zhruba poloviny realizace projektu, bylo v rámci projektu proškoleno již 106 pedagogických pracovníků z celého Královéhradeckého kraje ve 13 odborných kurzech z celkově plánovaných 20 kurzů do konce roku 2011. Ke každému kurzu byly pro jejich účastníky připraveny rozsáhlé výukové materiály.

Realizované kurzy:

Na přípravě dalších odborných kurzech se intenzivně pracuje a jejich realizace je předpokládána zejména v 1. pololetí školního roku 2010/2011.

Plánované kurzy:

Činnost centra navazuje na vzdělávací programy školy (Autodesk Academy, Microsoft Partneři ve vzdělávání, Cisco Networking Academy a další), vzdělávací kurzy pro dospělé (rekvalifikace, další vzdělávání pedagogických pracovníků, kurzy pro seniory, zakázkové kurzy pro firmy) a projekty a granty realizované v minulých letech (projekty Státní informační politiky ve vzdělávání, granty Královéhradeckého kraje, projekt spolufinancovaný EU s názvem „Rozvoj vzdělávání síťových specialistů“ a další).

Akce dokumentů

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY