Úvod Novinky První odborné kurzy pro pedagogy zahájeny!

První odborné kurzy pro pedagogy zahájeny!

O zahájení prvních odborných kurzů pro pedagogické pracovníky v rámci projektu „Další vzdělávání pedagogických pracovníků v technické oblasti“.
První odborné kurzy pro pedagogy zahájeny!

Z kurzu „Modelování v Autodesk Inventoru“

V prvním listopadovém týdnu zahájilo Centrum odborného vzdělávání v elektrotechnice a ICT další klíčové aktivity v rámci projektu „Další vzdělávání pedagogických pracovníků v technické oblasti“.

Zahájeny byly první dva dvoudenní vzdělávací kurzy z celkově plánovaných dvaceti kurzů v různých oblastech.

Jedním z nich byl kurz z oblasti elektrotechniky nazvaný „Výuka zabezpečovacích systémů“, který je určen problematice zabezpečovacích systémů budov i mobilních objektů. Tato technika se stává nedílnou součástí elektroinstalací různých objektů. Cílem kurzu je seznámit účastníky s funkcemi jednotlivých typů čidel a jejich propojením s ústřednami zabezpečovacích systémů.

Druhý realizovaný kurz „Modelování v Autodesk Inventoru“ byl zaměřen do oblasti strojírenství. Jak sám název napovídá, byl tento kurz určen zájemcům o progresivní technologii 3D modelování v programu Autodesk Inventor. Cílem kurzu je naučit účastníky vytvořit náčrt a z něho model, z modelů dílců sestavit celek, vytvořit 2D dokumentaci v poloautomatickém režimu za zlomek rychlosti v porovnání s praxí našich předchůdců.

Dalšími připravenými kurzy do konce letošního roku jsou:

Akce dokumentů

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY