Úvod Novinky Kurzy „Počítačové sítě ve škole“ zahájeny!

Kurzy „Počítačové sítě ve škole“ zahájeny!

Ze zahájení kurzů počítačových sítí ve Střední průmyslové škole v Trutnově pro zájemce ze školství v Královéhradeckém kraji ze dne 18. 10. 2011.
Kurzy „Počítačové sítě ve škole“ zahájeny!

Zahájení kurzů ředitelem SPŠ Trutnov Ing. Vladislavem Sauerem

Dne 18. října 2011  proběhla ve Střední průmyslové škole, Trutnov, Školní 101, zahajovací shcůzka přihlášených zájemců o kurzy v rámci projektu „Počítačové sítě ve škole“, které jsou realizovány s využitím finančních prostředků z Evropské unie a státního rozpočtu České republiky. Projekt je zaměřen na další vzdělávání pracovníků ve školství v královéhradeckém kraji.

Po krátkém přivítání účastníků kurzů ředitelem školy Ing. Vladislavem Sauerem byl jedním z lektorů kurzů Ing. Janem Nymšem projekt podrobněji představen a účastníkům kurzů poskytnuty informace týkající se jejich organizace. Bezprostředně na to, navázala výuka prvního smestru kurzů týkající se základů sítí (funkce a význam počítačových sítí a komunikace - prvky sítí, síťové modely, protokoly a jejich funkce, adresace fyzická, logická a na transportní vrstvě, členění počítačů do sítí, fyzické prvky počítačových sítí).

Celkem se do projektu zapojilo 23 zaměstnanců ze školství z Královéhradeckého kraje, ze kterých většina zvolila všechny 4 semestry (Základy sítí, Směrování, Přepínání a bezdrátové sítě a Wan sítě).

Více informací o projektu a kurzech...

 

Loga projektů ESF

Akce dokumentů

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY